Företaget ska bedriva restaurang, café och barverksamhet, både stadigvarande lokalt på orten samt catering, tillfälliga serveringar, marknader, mässor, event och andra gästspel. Viss förädling och försäljning av mathantverk och delikatesser samt annat småskaligt hantverk. Företagets fokus ligger på norrländskt, när- och lokalproducerat, ekologiskt och svenskt.
2024-10* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 4 165 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 58 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 57 |
Årets resultat (tkr) | 43 |
Summa tillgångar (tkr) | 265 |
Antal anställda |
2024-10* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 4 165 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 58 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 57 |
Årets resultat (tkr) | 43 |
TILLGÅNGAR | 2024-10* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 265 |
Tillgångar (tkr) | 265 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-10* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 68 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | 2 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 195 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 265 |
2024-10* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-10* | |
---|---|
Antal anställda | |
Omsättning per anställd (tkr) | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | 1.4% |
Soliditet | 25.7% |
Kassalikviditet | 78.5% |
Företaget ska bedriva restaurang, café och barverksamhet, både stadigvarande lokalt på orten samt catering, tillfälliga serveringar, marknader, mässor, event och andra gästspel. Viss förädling och försäljning av mathantverk och delikatesser samt annat småskaligt hantverk. Företagets fokus ligger på norrländskt, när- och lokalproducerat, ekologiskt och svenskt.